Festivaler som er verdt å se rundt om i verden

Innlegget er sponset

Musikkfestivalindustrien blomstrer, med flere festivaler som dukker opp hvert år. Med så mange alternativer for musikkelskere, kan det være vanskelig å finne ut hvilke festivaler som er verdt å se.

I denne artikkelen skal vi se på de beste musikkfestivalene rundt om i verden. Dette er de beste arrangementene som har blitt rangert av kritikere og publikum som må-se-arrangementer.

Coachella

Coachella Valley Music and Arts Festival finner sted i Indio, California. Denne begivenheten har blitt kåret til en av de beste festivalene i Nord-Amerika på grunn av sin eklektiske utvalg av artister og sjangre.

Les mer om Coachella her.

Burning Man Festival

Burning Man Festival er en årlig begivenhet som finner sted i Black Rock-ørkenen i Nevada, USA. Det har blitt beskrevet som “et eksperiment i fellesskap og kunst, påvirket av 10 hovedprinsipper”.

Festivalen inkluderer forskjellige andre attraksjoner, som live musikkopptredener, DJ-sett fra noen av verdens beste elektroniske dansemusikk-DJer, og en rekke workshops om emner som spenner fra kunst og håndverk til yoga og meditasjon.

Burning Man Festival er kjent for sitt “radikale selvuttrykk”, som kan inkludere forseggjorte kostymertemaer.

Les mer om Buring Man Festival her.

Glastonbury Festival

Glastonbury Festival er en årlig musikkfestival som finner sted nær Pilton, Somerset i England. Festivalen er mest kjent for sin samtidsmusikk, men har også dans, komedie og teaterforestillinger.

Den første Glastonbury-festivalen ble holdt på en melkegård i 1970. Den har vokst til en av de største og mest kjente musikkfestivalene i verden.

I 2018 ble det deltatt av rundt 177 000 mennesker i løpet av fem dager og har hovedoppslag inkludert The Killers, Stormzy og Ed Sheeran.

Festivalen har en sterk tradisjon for politisk aktivisme og alternativ kultur. Spesielt har det vært assosiert med venstreorienterte motkulturbevegelser fra slutten av 1960-tallet til 1990-tallet.

Les mer om Glastonbury Festival her.

Electric Daisy Carnival Las Vegas

Electric Daisy Carnival Las Vegas er en av de største musikkfestivalene i Nord-Amerika. Det er et tredagers arrangement som arrangeres på Las Vegas Motor Speedway, hvor folk fra hele verden kommer for å oppleve karnevalsstemningen.

Festivalen har mange forskjellige musikalske sjangre og stiler, inkludert store DJ-er og liveopptredener fra populære artister. Det er også karnevalsturer og spill som folk kan glede seg over mens de er der.

Les mer om Electric Daisy Carnival Las Vegas her.

Bonnaroo Festival

Bonnaroo er en fire-dagers, multi-stage musikkfestival som arrangeres årlig i midten av juni i Manchester, Tennessee. Festivalen er kjent for sitt mangfoldige utvalg, som spenner over en rekke sjangre.

Serien til Bonnaroo har inkludert Eminem, The Killers og Muse. Andre artister inkluderer Sturgill Simpson, Anderson .Paak & The Free Nationals (med Rapsody), David Byrne (med St. Vincent), Khalid (med SZA), Hozier, Paramore (med Foster the People) og mer!

Les mer om Bonnaroo Festival her.

Mangler du finansiering for å komme deg til en festival?

Festivaler er en spennende opplevelse som kan bli sett på som en nødvendig del av et menneskets liv. Dette er et sted hvor det er tid for å glemme stress, og bare slappe av og nye den gode stemningen.

Hvis du vil ta en titt på forbrukslån uten sikkerhet for å oppfylle festivaldrømmene dine, klikk gjerne her!